Wie zijn wij?


U ziet vaak op deze site het woord wij staan, maar wie zijn wij eigenlijk? Stephan Greven en Loek van Haaster.

Loek van Haaster

Stephan Greven

 
Wij zijn beide afgestudeerd aan de hogeschool Van Hall Larenstein te Velp. Daar hebben wij de HBO-opleiding tuin- en landschapsarchitectuur gevolgd. Voor deze opleiding hebben we allebei de opleiding voor zelfstandig hovenier gevolgd, Stephan op het Helicon in Nijmegen en Loek op het Wellantcollege in Gouda. Na deze opleiding hadden we ons bedrijf kunnen startten maar wij wilden onze kennis verbreden zodat we met een andere blik naar de tuin kunnen kijken. Nu kunnen we ontwerpen maken op zowel kleine als grote schaal en kunnen dit duidelijk visualiseren.

Ons vak is afwisselend en dit is het gene wat ons aanspreekt in het vak. In een tuin zijn de werkzaamheden altijd weer anders en heeft men te maken met verschillende materialen, mensen en situaties.

Nadat wij onze HBO opleiding tuin- en landschapsarchitectuur op de hogeschool Van Hall Larenstein hebben afgerond zijn we een eigen bedrijf gestart als Greven & Van Haaster Groenadviseurs. Wij runnen dit bedrijf met z’n tweeën en voeren alle werkzaamheden met passie uit. Hierdoor zijn wij een persoonlijk bedrijf en kunt u met ons een vertrouwelijke band opbouwen.


‘Dingen die we doen, doen we goed en anders niet’