GROENbon

GROENbonnen zijn leuk om te geven als u iemand eens iets anders wil geven dan een boekenbon. U kunt bij ons een GROENbon bestellen vanaf een bedrag van € 75,00. Binnen enkele werkdagen ontvangt u de GROENbon.

De persoon die de bon cadeau heeft gekregen maakt met ons een afspraak en in overleg kijken we welke werkzaamheden we voor de GROENbon kunnen doen.

groenbon_2

Geef eens een GROENbon cadeau. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Verlichting

Verlichting zorgt ervoor dat u ook ‘s avonds van de tuin kunt genieten. Verlichting zorgt ook voor een veilige tuin zodat u altijd kunt zien wat er in uw tuin gebeurd. Ook kan verlichting zorgen voor een gezellige sfeer zodat u bijvoorbeeld in de zomer nog gezellig tot laat op het terras zit. U kunt er ook voor kiezen bepaalde elementen of beplantingen uit te lichten met een spot wat een moderne uitstraling geeft. Tijdens het ontwerp kunnen we al rekening houden met de wensen van de verlichting en opnemen in het ontwerp.

  avond 2 avond 1

TUINpaviljoens

Veranda’s, kapschuren en buitenverblijven kunnen wij naar uw wensen leveren en plaatsen. Door onze ervaring kunnen wij u adviseren in verschillende materialen en groottes. Veranda’s, kapschuren en buitenverblijven kunnen naast berging ook zorgen voor extra leefruimte of een zitplek.

veranda DOUGLAS VERANDA 

Zwembaden

Samen met onze zwembadenspecialist leveren wij u een totaalpakket zodat uw nieuwe zwembad aansluit op uw tuin. Het realiseren van een zwembad (groot/klein) brengt met zich mee dat de tuin vaak gerenoveerd moet worden. Met een bijpassend ontwerp wordt de tuin weer opnieuw ingericht.

  Zwembad

Balkon, dakterras of patio

Uw balkon, dakterras of patio kan door ons ook vormgegeven worden. Naar uw smaak en wensen kleden wij uw balkon, dakterras of patio aan met beplanting, meubels en bloembakken.

  plantenbak de Covik_1

Verzorgen van éénjarige planten en/of bloembakken

Wij verzorgen ook voor u éénjarige planten en/of bloembakken om u terras of balkon op te fleuren. Nette verzorgde bloembakken zorgen voor een gezellige sfeer in de tuin. Deze kunnen met verschillende soorten beplantingen gevuld worden van eenjarige tot kleine heesters. Goed gevulde bloembakken zorgen voor de laatste puntjes op de i nadat de tuin is aangelegd of wanneer deze net een onderhoudsbeurt heeft gehad.

  potten

Speeltoestellen

Ook het plaatsen van speeltoestellen voor de kinderen zoals klimrekken, glijbanen en trampolines kunnen wij voor u op een veilige en vakkundige manier realiseren. Zowel in advies als levering en aaanleg.

trampoline speeltoestellen 

Links

http://www.tuinarchitect-info.nl/bdr1007226-Greven-Van-Haaster-Groenadviseurs.html